sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Carro” fortsätter i SSK

Caroline Lohman har skrivit på för spel i Sunnanå SK även under nästa säsong. Den gångna säsongen har hon tillhört laget efter att ha kommit hem från Karlstad och ingenjörsstudierna där.

– Det är stor gemenskap i truppen samtidigt som man får lira fotboll, säger hon.

Caroline, eller Carro som hon mestadels kallas, har spelat i många år i Sunnanå. Men hon började som sexåring i Morön och gick över till Sunnanå i 15-årsåldern. Hon nosade på A-truppen redan under året när SSK spelade i damallsvenskan. Och hon var ordinarie spelare när Sunnanå låg i Elitettan.

– Jag läste upp en del ämnen på Campus efter gymnasiet och sedan kom jag in på universitetet i Karlstad där jag läste teknisk design. Jag blev klar med studierna och tog min ingenjörsexamen förra året, berättar hon.

DSC09222.JPG

Caroline Lohman. Foto: Ola Theander

I Karlstad fortsatte Carro att spela fotboll. Hon spelade med Qbik i Elitettan och även med Hertzöga. Här i Skellefteå arbetar hon på Valutec som konstruktör. Valutec gör virkestorkar.

Caroline Lohman tillhör med sina 24 år de äldsta i Sunnanås unga och lovande trupp.

– Det märks att det är flera unga spelare med i truppen, säger hon. Men vi har en fin sammanhållning och det är roligt att träffas och träna tillsammans.

Carro tycker inte att det är några som helst problem att klara både jobb och träningar.

– Det har ju alltid varit så. Förut var det skola och träning. Nu är det jobb och träning. Utanför träningen är det andra saker som gäller, men så länge som jag tycker det är roligt så är det absolut inte några problem. Man har ju olika faser i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: