sskbloggen

Just another WordPress.com site

Oavgjort borta mot Team TG

– Vi har definitivt tagit ett steg framåt.

Det säger Jenny Svanberg, tränare för Sunnanås damer. I dag, annandag påsk, fick truppen kliva upp före tuppen för att åka buss till Umeå och match mot Team TG (Thoréngruppen). Matchen började redan klockan 10 och när den blåstes av efter 90 minuter var resultatet 1–1 (1–1).

– Vi var med från början och hade bättre positioner på plan jämfört med tidigare. Det i sin tur öppnade möjligheter för oss att skapa målchanser.

Samtidigt tryckte Team TG på men Sunnanå stod emot och Lisa Sjögren var jätteduktig i målet.

– Ellen Schampi kunde ge oss ledningen med 0–1 efter ett inspel från Ellen Maund, säger Jenny Svanberg. Och det var en ledning som Team TG nog inte tyckte var rättvis. Men det är ju målen som räknas.

Team TG kvitterade lite senare och i andra halvlek försvarade sig lagen – främst Sunnanå – framgångsrikt så att det inte blev några fler baklänges mål.

– Jag tycker att Team TG är ett bra lag och det är inte någon tvekan om att vi hade det tufft, säger Jenny Svanberg. Under veckorna av träning har vi nött in olika saker och det var kul att se hur vissa saker har blivit bättre. Andra saker får vi fortsätta att arbeta med.

Nu återstår två träningsmatcher till för Sunnanå. Nästa helg är det Clemensnäs som står för motståndet på hemmaplan och helgen därefter åker Sunnanås trupp till Örnsköldsvik för att möta Domsjö.

Söndagen 22 april drar seriespelet igång och då kommer Infjärdens SK på besök till Electrolux Home arena.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: