sskbloggen

Just another WordPress.com site

Radarparet åter till Sunnanå

Under förra säsongen svarade de amerikanska spelarna Maya Pitts och Bupe Okeowo för stordelen av målfabrikationen i Sunnanå SK. Nu står det klart att båda återkommer till klubben. För Maya Pitts del har det varit klart en tid, men nyligen blev det också klart att Bupe kommer tillbaka. Redan i nästa vecka kommer de till Skellefteå och är alltså klara att spela redan från seriestarten.

– Att Bupe kommer blev en liten överraskning för oss, säger sportchefen Robert Karlsson.

Det var nämligen så att Bupe var klar för Lidköping i Elitettan. Men när det kom till kritan så ville Bupe hellre spela i och för Sunnanå. Vilket förstås inte någon i föreningen har något emot.

Maya Pitts och Bupe Okeowo kommer nästa vecka till Skellefteå för att spela med Sunnanå. De två svarade för stordelen av målfabrikationen förra säsongen med Bupe som främsta målspruta. Hon gjorde inte mindre än 24 mål.

Maya Pitts och Bupe Okeowo hade en mycket god förmåga att hitta varandra på planen. Och tacka för det. De har ju spelat tillsammans inte bara i Sunnanå förra säsongen utan även i Timrå säsongen 2016. Deras framgångar på fotbollsplanerna hänger till stor del ihop med det sätt på vilket de fungerar tillsammans.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: