sskbloggen

Just another WordPress.com site

Sunnanå vann men missade avancemang till division 2

Det blev vinst för Sunnanås andralag i kvalmatchen mot Spöland-Vännäs i den sena kvällsmatchen i dag i Umeå. Sunnanå vann med 2–1 (0–0). Men totalt sett blev det en förlust eftersom Spöland-Vännäs vann den första matchen med 3–0. Det innebär att det inte blir något avancemang till division 2, såvida inte något lag i ”tvåan” hoppar av.

– Vi gör en otroligt bra match, säger tränaren Sven Schampi. I princip var det spel mot ett mål under 90 minuter. Under den första kvarten skapade vi många chanser och efter ungefär en kvart brände vi tyvärr en straff.

– Vi gjorde allt rätt, men fick inte in bollarna, konstaterar Sven Schampi. Trots detta gjorde vi spelmässigt vår förmodligen bästa match under säsongen nu i kväll.

– Spelmässigt är vi väldigt nöjda med prestationen som spelarna gjorde och jag är mycket nöjd med spelarna på det sätt som de agerade på planen.

Sven Schampi berättar vidare att det var ett härligt go i laget både före matchen och i halvtidspausen. Men att spelarna efter matchen var besvikna över att det inte producerades fler mål när spelövertaget var så stort.

– Jag vill inte lyfta någon i laget framför någon annan. Och det gör jag inte för att göra det lätt för mig. Alla spelare gav 100 procent i 90 minuter. Det var en fantastisk match på alla sätt förutom att vi inte fick göra fler mål. Om chanserna i början av matchen hade resulterat i mål, hade vi nog gjort det som krävdes för att gå upp i ”tvåan”.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: