sskbloggen

Just another WordPress.com site

Sunnanå F16 klart för SM-kvartsfinal

Sunnanås F16-lag är efter gruppspelet på Sörvalla i helgen klart för kvartsfinal i SM. I dag besegrades Själevad med 5–0 (4–0).

Efter en klar 5–1-seger mot Assi i fredags var det i dag dags för Sunnanås F16-lag att möta Själevads dito i gruppspelet som skulle avgöra vilket lag som går vidare till kvartsfinal i SM. Själevad hade på lördagen besegrat Assi med 5-0 och ett drygt 100-tal på Sörvallas läktare såg fram mot en tuff uppgörelse.

Matchen hann emellertid knappt börja förrän Sunnanå visade att man var det bästa laget. Efter ett inlägg från högerkanten uppstod en lite tilltrasslad situation framför Själevads mål. Sanna Forsberg utnyttjade det och förpassade bollen i mål. Detta skedde efter bara några minuters spel. Redan dessförinnan hade Sunnanå haft ett par anfall.

Spelövertaget var under första halvleken totalt. 2–0 kom efter drygt 20 minuters spel och det gjordes av Villemo Dahlqvist som drog till med ett skott utanför straffområdet. 3–0 gjordes av Ellen Maund som sprang förbi allt motstånd på sin kant – det gjorde hon under hela matchen – efter en halvtimmes spel och 4–0 gjordes av Tilda Sahlman bara en minut därefter.

Villemo Dahlqvist har fått ta emot lagkompisarnas grattis efter 2–0–målet.

Andra halvleken bjöd Sunnanå inte på ett lika totalt spelövertag som i första halvleken och Själevad fick möjlighet att åtminstone några gånger komma fram till avslut. Sunnanå fortsatte dock att vara starka på mittfält och skapade flera chanser. Med några minuter kvar av matchen avslutade Julia Johansson målskyttet för Sunnanå genom att göra 5–0.

Här är dagens målskyttar. Fr v Sanna Forsberg, Villemo Dahlqvist, Ellen Maund, Tilda Sahlman och Julia Johansson.

Motståndet för Sunnanå i SM-kvartsfinalen blir antingen Selånger eller Ope.

Hela Sunnanås F16–lag som nu går vidare till kvartsfinal i SM. Grattis! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: