sskbloggen

Just another WordPress.com site

Bättre energi nu hos Sunnanå

I morgon, söndag, spelar Sunnanås damer borta mot Umedalen. Lite ovanligt är det kanske att matchen börjar först klockan 18.

– Men det är Umedalen som bestämt det och för oss bara att acceptera. Tiden spelar ju inte någon roll, säger Sunnanås tränare Jenny Svanberg.

Inför förra veckans match mot Umelaget Mariehem hade det varit lite lojt på sista träningen. Spelet mot Mariehem stämde inte heller och var alls inte i klass med vad Sunnanås spelare kan prestera.

– Ingen i laget var nöjd med vad vi åstadkom i lördags förra veckan, säger Jenny Svanberg.

– Den här veckans träningar har visat upp en helt annan och mycket energi än förra veckan, fortsätter hon. Det har varit mycket bättre.

Jenny Svanberg dementerar bestämt alla eventuella tankegångar på att spelarna och laget har förlorat en smula motivation så här i slutet av säsongen. Notviken vinner serien och går till kvalspel för eventuellt avancemang till Elitettan. I dag besegrade Notviken tvåan i serien, Morön, med inte mindre än 5–0.

– Vi siktar förstås på seger mot Umedalen. Det gör vi varje match. Och vinner vi går vi upp på samma poäng som Morön, säger Jenny.

Inför morgondagens match kan konstateras att Bupe Okeowo och Jessica Sikström under veckan har varit lite krassliga. Men båda följer med till Umeå och Bupe Okeowo är med från start – är det tänkt.

Ellen Schampi spelar inte. Hon är med i Sunnanås F16-lag som spelar SM-gruppspel på Sörvalla mot Själevad klockan 12. Gå gärna och se den matchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: