sskbloggen

Just another WordPress.com site

Viktig toppmatch hemma för Sunnanå

Lördag klockan 14. Electrolux Home arena. Meteorlogerna har lovat fint och varmt väder. Det är inte till någon nackdel för – förhoppningsvis väldigt många – alla som tänker sig att gå och se toppmatchen mellan Sunnanådamerna och gästande Notviken. Det senare laget leder tabellen, men Sunnanå ligger inte långt efter.

– När vi möttes i Notviken under vårsäsongen förlorade vi med 1–0 och det målet gjordes i 88:e minuten, säger Sunnanås tränare Jenny Svanberg. Vi vill förstås ha revansch i morgon.

Inför den viktiga matchen är alla i Sunnanås A-trupp friska och krya. Och tända på uppgiften som väntar.

– Det blir inte en lätt match. Notviken spelar en anfallsglad fotboll. Men vi vill också framåt för att kunna göra mål. Det blir roligt att möta Notviken. Det kan bli en riktigt bra match.

Sunnanås spel under de senaste matcherna har inte varit så bra.

– Vi hade en trevlig samling i Varuträsk i onsdags och sedan dess har vi jobbat på att få upp bolltempot. Lyckas det och om vi sätter försvarsarbetet som vi tänkt oss och dessutom är noga under den sista tredjedelen under anfallen – ja, då kan det gå bra.

– Vi har ju ännu inte förlorat hemma och det tänker vi inte göra i morgon heller, slutar Jenny Svanberg innan hon efter fredagsträningen tar med sig spelarna in för att gå igenom matchplanen.

Det finns förstås ett alternativ för dem som mot förmodan inte vill titta på denna viktiga match. Sunnanås herrlag spelar samma tid på Sörvalla mot – Notviken. Det är också en väldigt viktig match där Sunnanå helst bör ta tre poäng. Sunnanå ligger just nu på gränsen att hålla sig kvar i division 3 och Notviken ligger precis ovanför.

Det blir också en spännande match att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: