sskbloggen

Just another WordPress.com site

Tuff bortamatch väntar Sunnanå

Tidigt på söndagsmorgonen sätter sig Sunnanås damlag på bussen för att åka söderut längs E4 för att komma till Timrå där bortamatchen mot IFK Timrå väntar. Det blir inte någon lätt match för Sunnanå.

IFK Timrå ligger precis efter Sunnanå i tabellen. Visserligen skiljer det sex poäng. Timrå är uppenbarligen inne i en positiv trend eftersom laget har vunnit sina fyra senaste matcher, varav tre har spelats på hemmaplan.

– Jag tror att det kommer att bli en tuff match. Vi kommer att göra allt för att försöka plocka med oss tre poäng hem till Skellefteå, säger tränaren Jenny Svanberg.

Förra året spelade Bupe Okeowo och Maya Pitts i Timrå. De möter med andra ord sitt gamla lag.

– Jag har pratat lite med Bupe och Maya för att få några synpunkter på hur de spelar. Eller rättare sagt – spelade då. Men oavsett om de spelar likadant som förra året eller har ändrat spelet på några avgörande punkter, så fokuserar vi oss på vårt eget spel.

– Vi fortsätter på vår inslagna väg. Lite förändringar i organisationen blir det väl.

– Bupe som fick en smäll i huvudet i förra matchen har tagit det lugnt i veckan. Hon tränade lite för sig själv i dag, midsommardagen, men hon får nog börja på bänken.

Caisa Norlund och Ellen Schampi är på elitflicklägret där Caisa fungerar som domare.

– Men när någon är borta finns det andra duktiga spelare som kliver fram i stället. Det har vi sett många gånger under säsongen hittills, säger Jenny Svanberg.

Matchen mot Timrå innebär att halva serien är avklarad. Men innan sommaruppehållet så spelas även den tolfte matchen i serien. På torsdag i nästa vecka möter Sunnanå hemma på Electrolux Home arena umelaget Team Thoréngruppen. Matchen börjar spelas klockan 19.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: