sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Siktar förstås på seger”

Det var assisterande tränaren Alexandra Nilsson som höll i Sunnanås sista träning inför hemmamatchen i morgon, söndag, mot Umedalens IF. Detta samtidigt som hon till synes hundraprocentigt deltog i träningen.

– Det blir lite splittrat att både leda träningen och delta. Man kan inte koncentrera sig helt på någon uppgift, säger hon.

Nu är det inte så ofta som det händer. Huvudtränaren Jenny Svanberg var tillfälligt bortrest. Laddningen inför matchen på söndag var redan igång under fredagen.

– Vi har haft bra träningar i veckan och fokus har varit matchen mot Umedalen, säger Alexandra Nilsson. Hur vi tänker och hur vi planerar att spela håller vi för oss själva, men vi ska vara med i matchen från början, säger hon och skrattar. Och alldeles självklart siktar vi på att vinna den här hemmamatchen.

Sunnanå har mött Umedalen tidigare i år. Det var tidigt på försäsongen i en cup i Arcushallen som lagen möttes och Sunnanå vann då med knappa 1–0.

– Det resultatet så tidigt på säsongen säger egentligen inte någonting, säger Alexandra. Självklart har Umedalen – precis som vi – utvecklats under säsongen. Men om spelstilen är densamma som då, så vet vi att de har en hög press på motståndarna.

I Sunnanå är alla spelare i stort sett tillgängliga för spel.

– Lite småskavanker finns det förstås. Men det gör det alltid så här dags när snart halva serien är avklarad. Så jag tycker att det ser bra ut inför söndagsmatchen på Electrolux Home arena.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: