sskbloggen

Just another WordPress.com site

Premiär för damerna i morgon

I dag har Sunnanås herrar klarat av sin seriepremiär i div 3. På Sörvalla mötte laget Gimonäs från Umeå och klarade 2–2 (0–1). Gästerna hade ledningen med både 0–1 och 1–2 men när det var knappt en kvart kvar gjordes kvitteringsmålet. Det får sägas vara en bra start för nykomlingen Sunnanå.

I morgon är det dags för Sunnanås damer att spela sin första seriematch för säsongen. Också den matchen spelas på hemmaplan – Electrolux Home arena. Motståndet är Alvik som kommer från Luleå.

– Vi spelar varje match med inställningen att vi ska vinna, säger tränare Jenny Svanberg. Och när det gäller Alvik vill vi ha revansch för förlusten som vi åkte på när vi spelade en träningsmatch mot dem i Arcushallen i Luleå.

På fredagsträningen, sista träningen innan matchen, nöttes en hel del detaljer.

– Jag upplever att vi blir bättre och bättre för varje vecka som har gått, säger Jenny Svanberg.

I dagsläget är det lite osäkert om Alexandra Nilsson kan starta. Wilma Vidmarks deltagande är också lite osäkert. Båda dras med känningar av olika skador. Klart är att Jessica Sikström inte kommer till spel.

Under försäsongen har försvarsspelet fungerat bra, medan det varit lite tunt framåt. Men sedan Maya Pitts och Bupe Okeowo kommit har det blivit bättre fart framåt också.

Matchen på söndag börjar klockan 14.

– Laget och jag hoppas att det kan komma många och titta på oss och heja på oss, säger Jenny. Detta trots att aprilvädret kan vara lynnigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: