sskbloggen

Just another WordPress.com site

Nöjd trots förlust

– Vi slet och vi vek inte ned oss. Så trots att vi förlorade, så är jag nöjd med vårt försvarsspel och det sätt på vilket vi kämpade.

Det säger Jenny Svanberg, tränare för Sunnanå, sedan laget spelat en träningsmatch borta mot Umeå IK. Umeå IK, som den här säsongen spelar i Elitettan, vann med 5–0 (2–0).

– Matchbilden blev precis som vi trodde att den skulle bli, säger Jenny. Umeå förde spelet och backlinjen fick jobba hårt under hela matchen där Alexandra Nilsson och Wilma Andersson var de som höll ihop försvaret.

Linnea Lundgren och Carolin Loman spelade 75 respektive 60 minuter i försvaret och fick ordentliga genomkörare i hårt matchtempo.

– Det är kanske lite konstigt att säga att vi hade kontroll när vi tappade fem bollar. Men försvaret avvärjde många farliga situationer, säger Jenny.

I Sunnanås uppställning i dag fanns fyra spelare från F19.

– Eftersom det var Umeå som dominerade spelet så blev det inte så mycket att göra för mittfältet och anfallet. Men när vi vann boll försökte vi verkligen rulla boll.

– Under den kommande veckan får vi fundera mer på hur vi ska få till ett mer spelande mittfält.

Nästa helg kommer Sunnanå att spela mot Morön och därefter väntar Thorengruppen och Alvik i helgerna därefter. Innan seriestarten i slutet av april, den 23:e närmare bestämt hemma mot Alvik, blir det ytterligare en träningsmatch mot Morön.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: