sskbloggen

Just another WordPress.com site

Två segrar och en förlust i cupen

– Det var bra att vi kom iväg på den här cupen. Vi fick kvitto på en del saker som vi har gjort rätt på träningarna och vi fick besked på en del andra, som vi måste träna mer på.

Det säger sportchefen i Sunnanå, Robert Karlsson, efter den gångna helgens tre matcher i Arnes bilcup i Luleå. Sunnanå vann ju den första matchen mot Umedalens IF med 1–0. I nattmatchen mot Notviken fick Sunnanå inkassera en förlust med 0–4.

– Vi nådde inte alls upp till den nivå som vi vill vara på, säger Robert Karlsson. Vi kan mycket bättre, men vi försvarade oss dåligt och hade slarvigt passningsspel. Dock – vi fick en hel del som vi kan ta med oss från den matchen och det är viktigt inför fortsättningen.

I Notviken, som den här säsongen spelar i samma division som Sunnanå, spelar nu Linn Finnholm, som förra året spelade med Sunnanå.

– Hon gjorde två mål på oss i natt, konstaterar Robert.

Efter att ha sovit gott och käkat frukost stod den tredje matchen i cupen på programmet. Motståndare var Bergnäsets IK. Den matchen vann Sunnanå med 3–0.

– Det var ett helt annat spel än i nattmatchen, säger Robert Karlsson. Vi hade hög press, bättre passningsspel och mycket folk i anfallsspelet.

– Emma Lidman gjorde mål i ett tidigt skede av matchen och det gav oss trygghet att spela vårt eget spel. Vi hade många chanser. Målskörden utökades av Wilma Andersson som gjorde ett mål på straff och Elin Lundqvist.

– Bergnäset spelar i division 2 och vi får nog säga att vi vann den matchen programenligt, säger Robert Karlsson avslutningsvis.

– Det var mycket bra att vi kom iväg och inte minst ur aspekten att laget fick vara tillsammans under hela helgen. Det bygger samvaro och sammanhållning.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: