sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Vi vill självklart vinna”

I morgon kväll, torsdag, spelar Sunnanå hemma på Electrolux Home Arena mot Kungsbacka. Tabellmässigt spelar inte matchen någon större roll för något av lagen, men Sunnanås spelare är bestämda i sin ambition att avsluta seriespelets tre sista matcher på ett väldigt bra sätt.

– Vi viker inte ner oss på något sätt och det är självklart att vi vill vinna, säger tränare Martti Tikkanen. Stämningen i truppen är bra så vitt jag kan bedöma och träningarna har varit bra.

Inför matchen mot Kungsbacka är Linnea Åberg tillbaka efter sin avstängning. Däremot är det lite osäkert om Elin Ellman kan komma till spel eftersom hon fått problem med en hälsena.

– I övrigt är alla redo för spel, säger Martti som grämer sig över att matchen inte mot Växjö i söndags resulterade i några poäng.

– Försvarsspelet tycker jag sitter bra, men det var lite orutin i vissa situationer och i andra situationer så var viljan kanske lite för stark. Det är förstås bra att alla visar vilja – den ska finnas och den finns – men den kan i vissa situationer resultera i små felbedömningar.

– Det blir en tuff match, säger assisterande tränaren Jenny Svanberg. Kungsbacka har ju fått en hel del nya spelare sedan vi mötte dem i våras, men jag kan tänka mig att spelsystemet inte förändrats så mycket. Och då får vi förvänta oss en anfallsglad fotboll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: