sskbloggen

Just another WordPress.com site

Kämpastark insats av F19

Sunnanås D19-lag spelade i dag hemma på Electrolux Home Arena mot Djurgården. Sunnanås tjejer tycktes ha tagit intryck av damlaget som i går vann andra halvlek mot Limhamn. F19-laget vann också sin andra halvlek, men slutresultatet skrevs till 2–3 (1–3).

Det var fart och kamp under hela matchen. Djurgården tog ledningen med 0–1 i 18:e minuten. Till dess var det F19 som stod för den största delen av bollinnehavet och som hade haft flera offensiva framstötar.

I 29:e minuten kvitterade Elin Lundkvist till 1–1 när hon kom fri och kunde slå bollen i mål.

Tyvärr – sett ur Sunnanås perspektiv – kunde Djurgården sedan öka på sin målskörd i 34:e minuten till 1–2 och i den 41:a spelminuten till 1–3.

DSC02583.JPG

Wilma Vidmark och Alice Sjögren förhindrar här en spelare i Djurgården att ta sig fram. Foto: Ola Theander

I andra halvlek visade Sunnanå inte något annat än hård kamp om varje boll. Närkampsspelet var effektivt och Sunnanåspelarna vann den ena bollen efter den andra. Omställningarna var snabba och kunde med lite större effektivitet ha resulterat i flera mål. Nu blev det en reducering till 2–3 i den 54:e minuten och än en gång var det Elin Lundkvist som sprintade sig loss och från liten vinkel fick in bollen via stolpen.

I slutet av matchen mattades Sunnanå, men kunde ändå hålla spelet uppe. Sammanfattningsvis gjorde Sunnanås F19-spelare bra ifrån sig mot ett lag som ligger på gränsen till slutspel i Svenska spel F19.

På söndag 28 augusti är det nästa match för Sunnanås F19-lag. Det är också en hemmamatch och då är det Eskilstuna Uniteds unga spelare som kommer till Electrolux Home Arena. Eskilstuna United toppar den norra tabellen i seriespelet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: