sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Vi ska göra det så svårt som möjligt för Limhamn”

Tidigt i morgon bitti sätter sig Sunnanås damlag på bussen för att åka till Umeå och därifrån till Malmö. På eftermiddagen är det så dags för Sunnanå att möta Limhamn Bunkeflo som leder Elitettan med fem poängs försprång framför tvåan Hammarby.

– Det är väl inte någon tvekan om att våra motståndare på sin hemmaplan är favoriter, säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen. Det är onekligen ett bra motstånd som vi möter och jag tror att det bli en tuff kamp.

– Vi siktar på att försöka göra det så svårt för Limhamn som möjligt och vad det kommer att innebära vet vi inte förrän efter matchen, fortsätter Martti.

Efter förra helgens match, borta mot Sirius, där Sunnanå fick åka hem med en 7–0-förlust kan man tro att spelarna känner sig en smula nedslagna.

– Så är det inte alls. Stämningen är god och vi är fullt beredda att fightas under varje minut i matchen. Med den inställningen och med hård disciplin ska vi göra det svårt för Limhamn. Vi får se hur långt det räcker.

Matchen borta mot Limhamn blir den första matchen i höst för nyförvärvet Caroline Van Slambrouck.

– Hon har visat sig bra på träningarna i veckan och vill verkligen lära sig hur vi spelar. Hon är snabb och passar väldigt bra in i gruppen, säger Martti som hyser förhoppningar om att Sunnanå ska kunna knipa någon poäng i Skåne.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: