sskbloggen

Just another WordPress.com site

Ny oavgjord match för Sunnanås tjejer i Gothia

Det blev oavgjort 0–0 för Sunnanå när laget mötte det spanska laget Gasteizko Neskak i Gothia Tipselit Trophy i dag. Sunnanå spelade därmed jämnt mot de två utländska lagen i gruppspelet och hamnade på tredje plats med sina två poäng.

– Vi känner oss nöjda med prestationerna under gruppspelet, säger Jenny Svanberg, tränare för laget. I matchen mot Gasteizko Neskak har det spanska laget ett spelövertag och ägde mer boll än vi.

– Men vi tog kampen mer och mer och det står helt klart för oss att vi bättre än tidigare kan styra matcherna. Vi har helt enkelt blivit bättre taktiskt och jag är särskilt nöjd med att vi vinner boll när vi bestämt oss för att göra det, fortsätter Jenny.

– I och med att de spanska tjejerna hade mer boll, så blev det mycket fokus på försvarsspelet och för att försöka skapa kontringar.

– Jag är särskilt nöjd med vårt försvarsspel som vi hade över hela planen, säger Jenny som vill lyfta fram Lisa Sjögren i målet och Linnea Lundgren i försvaret.

– De gjorde väldigt bra ifrån sig i dag, vilket hela laget i och för sig gjorde.

I och med tredjeplatsen går Sunnanå nu vidare till B-slutspelet. Det börjar redan i morgon med en match mot norska Lyn Fotboll.

– Nu är det vinna eller försvinna som gäller, säger Jenny som har goda förhoppningar om att Sunnanås tjejer ska vinna och gå vidare till ytterligare en match.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: