sskbloggen

Just another WordPress.com site

Hanna Marklund peppade

– Det har varit bra träningar under veckan där vi har fokuserat på försvarsarbetet.

Det säger Jackie Bachteler, tränare i Sunnanå, inför den viktiga matchen på Electrolux Home Arena på söndag, Motståndet svarar Karlstadslaget Qbik för. Båda lagen uppfattar säkert matchen som en match som de måste vinna; Sunnanå ligger ju sist i tabellen med noll poäng och Qbik precis ovanför, men med två poäng inspelade.

– Vi har förstås pratat mycket under veckan också, säger Jackie. Vi måste börja ta poäng och spelarna har bara positiva tankar inför söndagsmatchen. Det har varit hög kvalitet – fysiskt och mentalt – på träningarna.

Nu börjar de skadade spelarna återvända. Stina Hedlund har tränat bra hela veckan, Elin Ellman likaså och hon kan förmodligen räkna med i alla fall ett inhopp. Tanja Nousiainen har inte långt kvar till dess att hon är på plan igen och hon längtar intensivt efter att få spela igen.

– En sak som vi har nött under träningarna är att hålla positionerna och att så snabbt som möjligt komma tillbaka till dem, säger Jackie.

Innan fredagsträningen drog igång var Hanna Marklund på plats för att ytterligare peppa laget vid en genomgång i omklädningsrummet. Det bör ha stimulerat spelarna ytterligare till att verkligen göra sitt yttersta på söndag och att hitta det spel och samspel som man hela tiden strävat efter och vill kunna bevara under en hel match.

Meteorologerna lovar gott väder och förhoppningsvis blir det många som kommer till arenan på söndag för att se Sunnanå ta sina första poäng i år.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: