sskbloggen

Just another WordPress.com site

Sunnanå laddat inför söndagsmatchen

På söndag är det första maj – en traditionell dag för demonstrationer. Förhoppningsvis vill många demonstrera sitt stöd för Sunnanå SK som då, klockan 13, spelar sin tredje match för säsongen på Electrolux Home Arena. Motståndet står Limhamn Bunkeflo IF för.

Limhamn har vunnit sina två första matcher och förväntas bli ett topplag med ambition att gå upp i allsvenskan. Sunnanås spelare har själva ambitionen att nå allsvenskan när säsongen är slut. Men starten har i stället blivit två förluster.

Inför matchen på söndag är tränare Jackie Bachteler optimistisk.

– Det blir en bra match, säger hon. Vi möter ett bra lag, men vi kan definitivt ta poäng av dem.

– Tre poäng, betonar hon.

– Men för att lyckas måste vi alla göra det tillsammans. Vi måste kommunicera bättre på planen. Vi vet vad vi kan göra och vi är nästan där nu.

Taylor Leach har redan visat vad hon kan i försvaret och i matchen mot Limhamn kommer också Ashley Nicol att finnas i backlinjen. Riikka Ketoja spelade i måndags med F19-laget och även hon kommer att finnas med på mittfältet.

– Vi ska visa större styrka framåt eftersom vi har resurserna. Men samtidigt måste vi ha tålamodet att hitta vår modell och stil.

– Det kommer att bli en bra match som vi bjuder publiken på, avslutar Jackie innan sista träningen inför matchen börjar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: