sskbloggen

Just another WordPress.com site

Sista hemmamatchen

– Vi har ingen press på oss och kan spela avslappnat. Det är till fördel för oss.

Det säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen inför säsongens sista hemmamatch mot Qbik från Karlstad.

I skrivande stund behöver Qbik minst en poäng till för att klara sig från nedflyttning. I morgon lördag kan laget bli klart beroende på hur de matcher som spelas då slutar.

– Men just nu får vi utgå från att Qbik kommer att kämpa för att vinna. Men vi vill också vinna och jag tycker nog att vi är ett bättre lag. Vi har ju inte heller någon press på oss, säger Martti.

Inför matchen på söndag, som Martti hoppas lockar mycket publik eftersom det är gratis inträde, disponerar han alla spelare som inte är skadade.

– Tack och lov är serien snart slut, säger han. Skadorna har varit och är många. Inför matchen på söndag är förstås Elin Wikström borta (det har hon varit hela säsongen efter sin knäskada), Elin Ellman har en sträckning, Olivia Holm har också hon en knäskada som förhindrar spel samt Tanja Nousiainen och Riika Ketoja som båda har fått korsbandsskador.

– Men övriga är tillgängliga. Alla får och kan inte spela på sina ordinarie positioner och Qbik har förstärkt sitt lag med två spelare från USA. Så vad vi vet kommer det att bli en hård kamp, säger Martti.

En tuff uppgift väntar också bollpojkarna eller bollflickorna på matchen. Under stormen som var tidigare blåste bollnätet på östra sidan av planen bort. Så de bollar som inte träffar målet far vidare. Hårda och höga skott kan till och med riskera att hamna på Wima Plåts gård. Så på den östra sidan av Norrvalla gäller det att ha en god bemanning…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: