sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Vi går in för att vinna”

– Det ser bra ut. Alla spelare är tillgängliga och de borde vara utvilade nu, säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen inför morgondagens match på Norrvalla mot Östersund.

I början av maj vann Sunnanå borta mot Östersund med 1–2. I morgon är det ett nytt möte mellan lagen.

– Det blir en tuff kamp, det vet vi, säger Martti Tikkanen. Östersund spelar en fysisk fotboll och de har förstärkt laget sedan vi mötte dem senast. Men självklart går vi ut på konstgräset för att vinna.

Martti berättar att laget körde hårt på träningarna i förra veckan, medan det har varit lite lugnare träningar den här veckan. Det är ju inte bara matchen i morgon som spelarna ska klara av. Redan på lördag morgon sätter sig laget på flyget för att åka till Malmö där match mot Limhamn väntar redan klockan 11 på söndagsmorgonen.

– Det blir lite tokigt med matcher så tätt inpå varandra och även om det är friska ben på spelarna i morgon, så vet vi redan nu att det kommer att kännas lite tyngre på söndag. Den tidiga matchen då är väl inte heller maximalt bra, men vi måste ju hinna med flyget hem.

I matchen mot Östersund kommer Frida Abrahamsson från Piteå att vara med i Sunnanås trupp och Martti uppger att hon också kommer att få spela. Detta för att i möjligaste mån spara kraft inför söndagsmatchen när inga spelare från Piteå deltar.

– Kan vi ta med oss spelet som vi hade i träningsmatchen mot Morön och gärna utveckla det ytterligare, så kommer vi att göra en bra prestation. Och självklart går vi in för att vinna. Det gör vi varje match. Det gäller ju att utnyttja våra styrkor och motståndarnas svagheter samtidigt som vi ska försöka eliminera deras styrkor. Den regeln gäller alltid, säger Martti Tikkanen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: