sskbloggen

Just another WordPress.com site

Stopp i kvartsfinalen

Nej, det blev inte ytterligare någon seger för Sunnanås F19-lag i Gothia Tipselit Trophy. I kvartsfinalen mot Chelsea i dag blev det stryk med 0–5 (0–3).

– Chelsea var bra mycket bättre än vad som hade sagts till oss, även om jag tycker att Birmingham var bättre, säger Christian Karlsson, tränare för F19-laget.

Det som till en del kan förklara förlusten var måhända att laget var lite tröttare än motståndarna.

– Vi fick en riktig genomkörare i går när vi vann mot Hammarby, säger Christian. Och det har ju inte hänt tidigare att vi spelat fyra matcher på fyra dagar. Visserligen har inte matcherna gått full tid, men väl två gånger 30 minuter. Det tar på och har gett oss bra erfarenheter.

– Chelsea fick mer energi när de gjorde 0–2 och fick 0–3 genom ett självmål från vår sida under samma minut. Samtidigt dränerade det oss på energi.

Tids nog blir det väl dags att ordentligt utvärdera insatserna under cupen.

– Men redan nu kan jag säga att det överlag har gått bra och att vi är nöjda med oss själva. Mot mer jämnårigt motstånd ligger vi inte så mycket efter och jag tycker att vi allt efter säsongen har gått har närmat oss de andra lagen. Uddamålsförlust mot Linköping och vinst mot Hammarby, som vi i serien fick stryk av talar för det, säger Christian.

Det som nu gäller för F19 under tiden som de är kvar i Göteborg är att kolla på bra fotboll. På lördag sätter sig laget på tåget igen för att komma hem på söndag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: