sskbloggen

Just another WordPress.com site

Birmingham bättre i allt

– Det är inte något snack om saken – Birmingham var bättre än oss i allt. Vi hade faktiskt inte en enda målchans.

Det säger Christian Karlsson, tränare för Sunnanås F19-lag som spelar i Gothia Tipselit Trophy. Birmingham vann med 4–0 (4–0).

– Birmingham gjorde tre av sina fyra mål under de första tio minuterna, säger Christian. Och det säger sig själv att det är en smula knäckande, säger han vidare.

Christian berättar att Birmingham spelade en typisk brittisk fotboll. Väldigt fysiskt och med långa bollar som alltid hamnade där de skulle.

– När de slog en långpassning hade spelaren som skulle ha bollen redan börjat en löpning dit bollen skulle. Det var på ett sätt imponerande att se.

I andra halvlek gick det bättre för Sunnanå.

– Vi höll emot bra och förstod bättre deras spel och under den sista kvarten började tjejerna också sätta emot ordentligt, säger Christian, som uppskattar motståndet.

– Vi vill ju vinna varje gång som domaren blåser igång en match. Men vi är här också för att skaffa erfarenheter och sådana tror jag att tjejerna i laget fick med sig i dag.

Under matchen fick Thilma Holmström en otäck smäll. Vid ett motlägg fick hon bollen rakt i ansiktet. Efter matchen började hon må illa och Christian Karlsson tog henne med till en läkarmottagning. Läkaren konstaterade dock att det inte var någon fara med henne och gav henne till och med tillåtelse att gå på Liseberg i kväll.

I morgon väntar en match mot seriekollegan Hammarby.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: