sskbloggen

Just another WordPress.com site

Samma upplägg ger seger igen?

Ska man döma av upplägget inför Sunnanås match mot Qbik i morgon skulle man kunna förvänta sig en seger. Precis som det blev mot Lidköping i lördags.

– Men än en gång blir det en tuff uppgift, säger Martti Tikkanen, tränare i Sunnanå. Vi måste minst visa samma fightertakter som i lördags om det ska gå bra.

I lördags mot Lidköping stack laget iväg på morgonen med flyg till Stockholm och sedan en lång bussresa innan match. I morgon är det samma sak: buss från Norrvalla till Skellefteå flygplats, flyg till Stockholm och sedan buss till Karlstad. Matchen börjar inte förrän vid halv sju på kvällen och därefter blir det buss åter till Arlanda och övernattning innan laget kommer hem på midsommaraftonen.

– Kan vi visa samma inställning som i lördags, så blir det en bra match, säger Martti. Helst ska vi höja tempot ytterligare. Men hur det går i matchen är helt upp till oss.

Det blir samma trupp som åker till Karlstad som var iväg till Lidköping med små skillnader. Elin Ellman åker med, men är inte helt återställd. Sofie Eriksson är också med som reservmålvakt.

Martti Tikkanen har inte några nyheter när det gäller skadan som Riikka Ketoja råkade ut för. Magnetröntgen är gjord, men hon har ännu inte (så sent som i dag) fått något besked från läkaren om vilken skada hon har.

– Jag vet inte varför det ska ta sådan tid att få reda på det, säger Martti.

Träningen under veckan har varit bra.

– Det har aldrig var någon svacka i humöret hos truppen. Det är en jättebra stämning som råder i truppen, säger Martti. Men det är klart att det känns skönt att vi vann senast. Det gör att stämningen blir än bättre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: