sskbloggen

Just another WordPress.com site

Tuff bortamatch väntar

I morgon, onsdag, åker Sunnanås damlag till Stockholm för att spela mot Bollstanäs. 

– Det blir en tuff match, säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen. Bollstanäs är ett svårt lag att möta och vi har haft svårt mot dem tidigare.

Det som kan göra Bollstanäs till en ännu svårare motståndare Sunnanå är revanschlusta. I den senaste matchen fick Bollstanäs stryk borta av nykomlingen Kalmar med 6–1, medan Bollstanäs svarade för en mycket fin insats hemma i matchen dessförinnan när laget spelade 0–0 mot Djurgården.

– Vi har självfallet chans att vinna. Men det blir en hård och tuff kamp, säger Martti, som gärna betonar att alla lag i serien kan vinna över alla andra, men också förlora mot andra.

– Lagen i Elitettan är förmodligen jämnare i år än förra året, säger han.

För Sunnanås del är det inte några förändringar i truppen sedan förra matchen. Truppen är densamma. Det var lätt träning i måndags, medan spelarna har fått vila i dag, tisdag. På torsdagen, dagen efter morgondagens match, får spelarna varva ned individuellt innan det är dags för regelbunden träning igen på fredag. Och på söndag är det hemmamatch mot Kalmar.

– Det är en fantastisk trupp att jobba med, säger Martti om sina spelare. Det är god stämning och sammanhållning. Ska det finnas några problem är det väl att truppen är för liten.

Sunnanå har ju hittills under säsongen tappat fem poäng i slutskedet av tre matcher.

– Vi har naturligtvis pratat om det lite grann, säger Martti. Och vi diskuterar, men det är inte klart vad det beror på. Det finns många olika faktorer som var och en inverkar på hur laget agerar. Men i dagsläget har vi inte något svar på varför det har blivit som det blivit.

– Men jag är helt övertygad om att det blir bättre ju längre in i serien vi kommer. Och det vi nu satsar på är en vinst i morgon. Vi går alltid in för att vinna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: