sskbloggen

Just another WordPress.com site

15 minuter förstörde för F19

Sista kvarten i första halvleken förstörde dagen för Sunnanås F19-lag som spelade på Norrvalla i dag mot Bollstanäs. Under dessa 15 minuter gick allting fel i försvaret och Bollstanäs kunde göra hela fem mål. Slutresultatet skrevs dock till 1–6 (0–5).

DSC03030

Frida Karlsson spelar här upp bollen. Foto: Ola Theander

Under den första halvtimmen av matchen var det jämnt på planen. Båda lagen hade sina chanser och spelet böljade fram och tillbaka. Men när Bollstanäs kunde göra sitt första mål i 29:e minuten hände det något som inverkade menligt på försvarsspelet. I 34:e minuten blev det 0–2, i 37:e 0–3, i 41:s 0–4 och i 44:e minuten 0–5.

Det var inte något roligt slut på den halvleken men Christian Karlsson, tränaren för F19 måste ha talat allvar med sina spelare. För under andra halvlek kom Sunnanå ut på plan utan tecken på att spela med ett stort underläge, utan visade snarare vilja att försöka ta igen bortalagets ledning.

DSC03099

Här är målskytten Frida Stenmark på väg att snurra upp en motståndare. Foto: Ola Theander

I 68:e minuten ökade Bollstanäs dessutom på sin ledning till 0–6. Även om det kanske vara många som befarade att det skulle rinna iväg igen med baklängesmål, så visade Sunnanå kämpaglöd. Det betalade sig i 72:a minuten när Frida Stenmark reducerade till 1–6 med ett skott från långt avstånd. Målvakten hade i och för sig händerna på bollen, men ramlade bakåt och bollen följde med in.

DSC03080

Här ser Thilma Holmström och Sofia Lindfors till att Bollstanässpelaren inte kommer vidare. Foto: Ola Theander

– Fem baklängesmål på 15 minuter. Det är inte acceptabelt, kommenterade tränare Christian Karlsson efter matchen. Vi hade pratat om att försöka täppa till i mitten, men det tycktes inte som om någon riktigt var reda att ta det ansvaret.

– Dessutom är det tydligt att vi måste jobba mycket mer för att bli bättre i passningsspelet. Det var inte alls bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: