sskbloggen

Just another WordPress.com site

Siktar på revansch

– Det ser bra ut inför söndagsmatchen mot Hovås Billdal. Vi har en något mindre trupp, men det är bra kvalitet på den vi har och som vi ställer upp till spel med.

Det säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen inför söndagsmatchen på Norrvalla mot laget som för närvarande ligger tvåa i tabellen efter att ha vunnit de två första matcherna under säsongen.

– Vi har haft en bra träningsvecka där vi körde väldigt hårt onsdag och torsdag och bara hade en lättare och mer lekfull träning i går, fredag, fortsätter Martti.

Tanja Nousiainen vrickade foten i matchen mot Sirius och blev utbytt då. Hon känner sig bättre men Martti vill inte riskera att skadan förvärras utan hoppas att Tanja är tillbaka i spel till nästa lördag när Sunnanå åker till Östersund. I tisdags fick också Frida Karlsson d.y. ont i ett knä under löpträningen. Också hon får vila i morgon.

– Det är inte någon tvekan om att det blir en tung match i morgon. Hovås Billdal spelar fysiskt och välorganiserat. Laget har flera mycket rutinerade spelare. De spelar enkelt och gör få misstag, säger Martti.

Förra säsongen förlorade Sunnanå båda matcherna mot Hovås Billdal.

– Vi är förstås ute efter revansch och går in för att vinna. Men det är en svår motståndare. Men vi hoppas på att det kan vara en fördel för oss att dels spela hemma, dels få en motståndare som har en match i veckan ”i benen”.

Hovås Billdal spelade i onsdags i Svenska cupen mot Linköping och fick stryk med 2–0.

Välkomna till Norrvalla i morgon, söndag, klockan 13.00 för att se Sunnanå SK – förhoppningsvis – ta tre poäng och få revansch på Hovås Billdal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: