sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Det blir en tät match mot Sirius”

– Det har alltid varit täta matcher när vi har spelat mot Sirius. Det är ett bra lag som vill spela fotboll och det blir helt säkert en hård och tuff uppgörelse i morgon.

Det säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen inför matchen i morgon – borta mot Uppsalalaget Sirius.

– Sirius har en ny tränare i år och har säkert ändrat en del detaljer i sitt spel, fortsätter Martti. Förra året när vi spelade mot dem vann vi borta och förlorade hemma, så just nu är det väl osagt hur det blir i morgon.

– Vi åker ner för att göra vårt allra bästa och för att spela vårt spel. Vi har ju alla spelare tillgängliga och det ser bra ut.

Under den gångna veckan har Sunnanå tränat på som vanligt där förstås alla delar har funnits med – försvar, omställningar och anfall.

– Vi har inte anpassat träningen på något speciellt sätt med anledning av hur vi spelade i söndags mot Kungsbacka, utan jobbat på grunderna i vårt spel. Och det ser bättre och bättre ut, noterar Martti.

DSC02509

Riikka Ketoja – innan hon tejpades för skadan hon fick i matchen mot Kungsbacka. Foto: Ola Theander

I matchen mot Kungsbacka fick Riikka Ketoja en otäck smäll i huvudet. Det konstaterades att hon lyckligtvis inte hade fått en hjärnskakning. Men väl ett sår som har tejpats.

– Det har blivit vanligare att tejpa i stället för att sy, säger Martti. Ärren blir mindre påtagliga när det tejpas och det är ju skönt för alla som drabbas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: