sskbloggen

Just another WordPress.com site

Sunnanå 2015 förevigades

I dag var det dags för fotografering av Sunnanå SK:s A-lag. En sådan plåtning äger alltid rum innan säsongen startar. Det är Bildbyrån som svarar för fotograferingen som ska ske enligt alla konstens regler och likadant på alla ställen och för alla lag.

Fotograf i Skellefteå var Pär Olert från Sundsvall. Det tar ungefär en timme för honom att bära in, packa upp och rigga utrustningen så att allt är klart när laget har samlats. Lite fortare gick det här i Skellefteå då han fick hjälp av Inger Arnesson. För då ska det helst gå undan och utan att något inträffar.

DSC02310

Här är det laget som fotograferas av Pär Olert. Foto: Ola Theander

DSC02309

Med bättre ljus och en bild tagen rakt framifrån blir Bildbyråns bild av laget garanterat bättre än den här. Foto: Ola Theander.

DSC02280

Det tas även en porträttbild av varje enskild spelare och ledare. Här är det Frida Karlsson som förevigas. Foto: Ola Theander

DSC02282

Fotograferingen är ett återkommande och annorlunda inslag, som öppnar för skoj och skratt. Här det Inger Arnesson och Martti Tikkanen som skojar med Stefan Ekström (med ryggen mot kameran). Eller om det nu var tvärtom… Foto: Ola Theander.

Efter fotosessionen i Skellefteå packade Pär Olert ner utrustningen igen och stuvade in den i bilen för vidare färd söderut till Umeå där två lag skulle fotograferas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: