sskbloggen

Just another WordPress.com site

Lars-Anders ny ordförande i SSK

Lars-Anders Burman heter den nye ordföranden i Sunnanå SK. Det blev klart i onsdags kväll när den nya styrelsen möttes för första gången för att konstituera sig. 

Styrelsen är komplett med sju ledamöter. Maria Lundberg och Patrik Granlund kvarstår sedan tidigare. Men sedan är det bara nytt folk. Ja, Janne Söderström, är en nygammal bekantskap som har många och långa band med klubben. Nya ledamöter i övrigt är Madeleine Alm, Anna Stenmark, Lars-Anders Burman och Ola Theander.

Det första mötet med styrelsen andades ett stort mått av optimism och en näst intill en frustande vilja att ta tag i en lång rad saker. Undan för undan kommer saker och ting att hända och förhoppningen är att klubben under året kommer allt närmare att nå den uppsatta visionen, som finns på klubbens hemsida (sunnanask.se under fliken Stöd och riktlinjer). Styrelsen siktar på att starta några projekt som vilar på den värdegrund som i alla år har varit en ledstjärna för verksamheten. Information om vad som händer kommer att ges både här på bloggen och på andra sätt.

Lars-Anders Burman har en lång erfarenhet av personal- och ekonomifrågor. Sitt bröd tjänar han ihop på Riksbyggen där han som företagets representant finns med i ett 20-tal bostadsrättsföreningar. Han har dessutom varit ordförande i konståkningsklubben i Skellefteå och verksamt bidragit till att den föreningen lever på en stabil plattform med en livlig och uppskattad verksamhet.

Senare kommer styrelsens ledamöter att närmare presenteras – och även på bild. Men det som nu först gäller är att den nya styrelsen raskt sätter sig in i föreningens alla delar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: