sskbloggen

Just another WordPress.com site

Tony Boman och Hanna Marklund hedrades

Tony Boman och Hanna Marklund tilldelades i går Bolidenbollen. Det skedde i samband med att Sunnanå SK höll sitt årsmöte. Tyvärr var inte någon av dem närvarande, men Maria Lundberg i Sunnanås styrelse läste upp motiveringarna och de båda frånvarande fick en applåd som tack. Senare kommer de naturligtvis att få Bolidenbollen.

Utdelningen av Bolidenbollen inledde årsmötet, som därefter rullade på efter fastställd föredragningslista. Under mötet, som tyvärr inte hade lockat ens 20 medlemmar, blev det mycket diskussion om ekonomi. Liksom fallet är i många andra föreningar är ekonomin en källa till ständiga bekymmer.

Inför året har styrelsen bantat hårt i utgifterna och nya friska tag ska tas för att öka inkomsterna. Kontroll ska hållas på utgifterna och den budget som årsmötet antog slutar på ett överskott på litet drygt 145 000 kronor. Det överskottet behövs för att balansera tidigare års underskott.

Valberedningen hade arbetat hårt för att få fram nya namn till styrelsen. Maria Lundberg och Patrik Granlund kvarstår i styrelsen. Madeleine Alm, Janne Söderström och Ola Theander går in som nya ledamöter. Och valberedningen fortsätter att jobba för att få ytterligare två personer att gå in i styrelsearbetet.

Under mötet talades det också en del om hur organisationen ska optimeras för att allt arbete, som krävs för att det sportsliga ska fungera, ska flyta så smidigt och effektivt som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: