sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Vi är sugna på segern”

– Vi är sugna på att slå dem. Och vi är än mer sugna på att göra det eftersom de sett till att Annina Wede inte får spela.

Det säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen inför morgondagens match mot Sirius på Norrvalla.

Det är sista matchen för säsongen. I sig betyder matchen och resultatet ingenting, men Sunnanå vill vinna för att bli trea i Elitettan. När lagen möttes – det var första matchen för säsongen i april – vann Sunnanå med tre mål mot noll. Carina Holmberg, Elin Wikström och Sandra Betshart gjorde målen då.

Matchen i morgon, lördag, kommer att spelas på Norrvalla och det blir första gången som Sunnanå spelar match på det nya konstgräset. Men laget har tränat på det sedan i onsdags.

– Det är en jättebra matta som vi alla är mycket nöjda med, säger Martti. Det är mycket likt en vanlig gräsmatta, så bollhastigheten blir litet lägre och studsarna inte så höga som tidigare på den gamla mattan. Mattan kan också ge litet tyngre ben på spelarna.

Alla spelare är tillgängliga – förutom Annina som inte tillåts spela (det var tydligen en klausul i uppgörelsen när Annina i somras anslöt till Sunnanå). Eyrun Gudmundsdottir finns med på bänken, men det är osäkert om hon ges speltid.

– Hon tränar bra nu och ser bra ut, säger Martti.

– Sirius är, precis som de övriga lagen i serien, en svår motståndare. Men vi har gjort en fantastisk säsong och vi ska avsluta med en seger. Det är vad vi strävar efter och hoppas på, säger Martti.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: