sskbloggen

Just another WordPress.com site

Martti är imponerad

I morgon, lördag, flyger spelare och ledare i Sunnanå via Stockholm till Göteborg. Där väntar en buss som tar laget vidare till Halmstad och där ska Sunnanå på söndagen spela säsongens sista bortamatch mot Halmia.

– Det ser bra ut. Stämningen är bra. Formen är bra. Och vi vill vinna, sammanfattar lagets tränare Martti Tikkanen.

Martti är djupt imponerad av tjejerna. Han har varit tränare i 25 år och aldrig tidigare varit med om det som han erfor på tisdagen. Då var det kallt, blåsigt och spöregn hela tiden.

– Men inte ett ord från tjejerna. Ingen klagade och alla gjorde ett jättebra jobb. Med min erfarenhet är jag övertygad om att herrlag i den situationen skulle ha klagat och gnällt och velat ställa in eller korta av träningen. Ingenting sådant i Sunnanå och bland tjejerna. Imponerande!

Martti konstaterar att det är mycket bra stämning i laget och att sammanhållningen är god.

– Det är så roligt att de trivs och vill stanna. Och som ledare känns det som att vi har gjort ett bra jobb om tjejerna vill stanna.

Men självklart finns det också en oro inför nästa säsong. Alla, inklusive Martti, är nyfikna på vad föreningen vill och hur det ska bli.

– Men allt sådant trycks undan inför matchen på söndag. I morgon när vi är framme i Halmstad tar vi matchgenomgången och då får tjejerna veta vad som gäller på söndag i alla fall, säger Martti.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: