sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Det kommer att gå bra”

När Sunnanå mötte Älta i våras vann Sunnanå med 0–1. På söndag kommer Älta till Skellefteå för returmatchen på Sörvalla.

– Jag tror att det kommer att gå bra, säger Martti Tikkanen.

Det har varit återhämtning och lätt träning efter onsdagsmatchen mot Hovås. Förutom den fysiska ansträngningen efter den då fjärde matchen på en och en halv vecka, så sved förlusten mot Hovås.

– Jo, tjejerna var besvikna på sina prestationer senast, säger Martti.

Inför matchen mot Älta på söndag kommer inte Frida Karlsson att spela. Hennes fotled är fortfarande svullen. Elin Ellman och Erika Nilsson Waara tränade under fredagen och det blir nog inte förrän på matchdagen som det avgörs om de kan spela.

– Tjejerna vill visa att de kan bättre och vill rätta till de misstag som gjordes i matchen mot Hovås, fortsätter Martti.

Älta ligger inför söndagsmatchen precis över nedflyttningsstrecket, men har sex poängs marginal till Umeå Södra som ligger under strecket. Älta har spelat ihop 26 poäng och är inte någon enkel motståndare.

– Som jag har sagt hela säsongen. Vi kan vinna mot alla lag, men vi kan också förlora mot alla lag, säger Martti. Men vi siktar förstås på att vinna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: