sskbloggen

Just another WordPress.com site

Sunnanå vill ha revansch

– Vi är helt klart revanschsugna och vi vill vinna. Så vi hoppas på tre poäng.

Det säger Martti Tikkanen inför morgondagens match mot Hovås-Billdal på Sörvalla. Matchen skulle ha spelats sista augusti, men blev uppskjuten till i morgon, onsdag, därför att flygplanet som Hovås-Billdal skulle åka med hade punktering.

Sunnanå tränade i måndags, men i dag tisdag var det vilodag.

– Tjejerna behöver det verkligen. Det är en tuff period med många matcher. Matchen mot Hovås blir den tredje matchen på en och en halv vecka och så har vi match på söndag igen, säger Martti.

Frida Karlsson kommer inte att vara med i morgon. Hon fick en stämpling i matchen mot Qbik och fick utgå redan i första halvleken.

– Svullnaden i fotleden är kvar och den måste gå ner innan det kan bli tal om spel, säger Martti.

Perpetua Nkwocha är inte heller hon med i morgon. Hon har åkt hem till Nigeria för att spela i den nigerianska landslaget under Afrikanska mästerskapet, som avgör vilka lag som ska få åka till VM i Kanada nästa år. Det innebär också att Perpetua ”Pepe” inte spelar någon av matcherna som är kvar eftersom Afrikanska mästerskapet avgörs i oktober.

– Hovås är ett jobbigt lag att möta. De har snabba omställningar och ett bra försvar. Det var ju efter en sådan omställning på högerkanten som de gjorde vinstmålet när vi mötte dem på deras hemmplan.

– Men vi är revanschsugna och mycket bra tränade, så det ska nog gå vägen fram till tre poäng, säger Martti, som i övrigt mönstrar en trupp som kompletteras med två spelare från F19.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: