sskbloggen

Just another WordPress.com site

Sunnanås match inställd

Sunnanås match på Sörvalla mot Hovås/Billdal är inställd. Matchen flyttas fram till någon dag som ännu inte är fastställd.

När Hovås/Billdal skulle åka från Landvetter utanför Göteborg visade det sig att planet fått punktering och inte kunde lyfta. Försök gjordes att omboka till ett annat plan som skulle lyfta senare. Men eftersom Hovås/Billdal skulle åka med en trupp på 18 personer fanns det inte plats. Det har inte heller gått att snabbt boka resa till Umeå eller Luleå.

Att matchen skjuts på framtiden är synd. Sunnanå är och var ordentligt laddade inför matchen på Sörvalla. Inte nog med att Sunnanå hade revansch att fordra efter förlusten med 1–0 under vårsäsongen.

I går vann Kvarnsveden mot Hammarby med 3–2 och Mallbacken tappade två poäng borta mot Limhamn Bunkeflo när de lagen spelade 2–2. Poängtappen för Hammarby och Mallbacken innebär att Sunnanå skulle ha haft chans att närma sig toppduon i Elitettan. Det är ju mot dessa lag som Sunnanå spelar sina två nästa schemalagda matcher; borta mot Hammarby 7 september och hemma mot Mallbacken 21 september.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: