sskbloggen

Just another WordPress.com site

Siktar på revansch

– Vi har revansch att fordra. Borta förlorade vi med 1–0, men vi tänker inte förlora på söndag.

Det säger Jonas ”Jorre” Edholm, assisterande tränare i Sunnanå, inför matchen mot Hovås/Billdal. Matchen kommer att spelas på Sörvalla.

– Det är ju tätt mellan matcherna nu, fortsätter ”Jorre”. Därför var det bara lätt träning i torsdags efter bortamatchen mot Bollstanäs. Och i dag har vi inte kört så hårt heller. Det gäller mest att hålla igång.

– Inför söndagen tror jag att de flesta är spelbara. Det blev ju en del smällar i matchen mot Bollstanäs, men alla har varit med på träningarna och humöret i truppen är väldigt bra.

Hovås/Billdal är ett bra lag och det är tungt att möta laget, som har luggat många många lag på den övre halvan i tabellen på poäng. 30 poäng har laget spelat ihop hittills.

– De är välorganiserade och starka i luftrummet, säger ”Jorre”.

Att matchen spelas på Sörvalla beror på att konstgräset på Norrvalla ska bytas ut. Arbetet skulle ha börjat den här veckan, men ingenting har hänt, vilket innebär att arbetet är försenat åtminstone en vecka. Tre veckor är det sagt att arbetet ska ta.

– Det är klart att det känns lite konstigt att spela på Sörvalla. Det finns väl några spelare som har gjort det, men långt ifrån alla. Den senaste matchen som Sunnanå spelade där var när konstgräset invigdes för några år sedan och då Sunnanå spelade i div 1.

Under träningen i dag var det en spelare som inte deltog i bollövningarna. Det var Eyrun Gudmundsdottir som ju fick en korsbandsskada innan säsongen började. Men hon har alltsedan dess rehabtränat ivrigt och skött den träningen perfekt. Nu springer hon och kan delta i vissa övningar.

SONY DSC

Eyrun Gudmundsdottir har kommit långt i träningen, men hinner nog inte spela någon seriematch för Sunnanå i år. Arkivbild: Ola Theander

– Hon är ett proffs ut i fingerspetsarna och fantastiskt duktig. Men jag tror tyvärr inte att hon hinner spela någon seriematch för oss i år. Korsbandsskador måste få ta tid att läka och det här var ju hennes andra skada.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: