sskbloggen

Just another WordPress.com site

”En skön seger!”

– Det var en skön seger!

Det utbrister Jonas ”Jorre” Edholm, assisterande tränare i Sunnanå sedan laget på bortaplan i kväll besegrat Bollstanäs med 0–3 (0–2).

– Vi fick utdelning ganska snabbt, säger ”Jorre”. Det var i tionde minuten som Nina Jakobsson fick bollen av ”Madde” Edlund och sedan drev fram på kanten och gick in mot centrum och satte bollen i bortre hörnet utan chans för målvakten.

Drygt 20 minuter senare, i 31:a minuten, var det Carina Holmberg som skickade in ett inlägg mot boxen och där mötte Perpetua ”Pepe” Nkwocha bollen och nickade den i mål.

– Bollstanäs är ett bollskickligt lag och de hade under hela matchen väl så mycket boll som vi hade, säger ”Jorre”. De hade också chanser men de var inte lika skarpa som våra. Och vi förvaltade våra chanser bättre.

i slutet av matchen – i 78:e minuten – slår Helen Ukaonu in en boll mitt emellan framrusande Annina Wede och den utrustande Bollstanäsmålvakten. Annina hann först och kunde slå bollen förbi målvakten.

– I nästa sekund blev hon totalt överkörd av målvakten, säger ”Jorre”. Men det är lite så vi måste spela. Spelarna måste våga ta en smäll för att skapa chanser eller för att göra mål.

Annina Wede fick en ordentligt smäll, men inte värre än att ”Jorre” tror att hon ska helt fit for fight på söndag, när Sunnanå möter Hovås-Billdal på Sörvalla.

– Försvarsspelet var inte lika lysande som i matchen mot Kvarnsveden, men det var ändå fullt godkänt. Vi höll nollan ytterligare en gång, Framåt fortsätter vi som nu har börjat och det fungerar allt bättre, säger ”Jorre” från bussen innan den angör Arlanda. Där åt laget innan det sätter sig på planet hem till Skellefteå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: