sskbloggen

Just another WordPress.com site

Stora förhoppningar efter lång bussresa

Efter tio timmar i bussen kom Sunnanås damlag och F19-lag fram till Borlänge i kväll. I morgon väntar match mot Kvarnsveden för båda lagen.

– Alla matcher är svåra och det blir tufft i morgon. Som vanligt. Men vi har förberett oss bra, säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen.

Den långa bussresan gick bra. Det är en bra stämning i lagen, vilket naturligtvis underlättar resandet.

– Själv jobbade jag hela tiden. Jag hann titta på och gå igenom två matcher som våra motståndare har spelat, fortsätter Martti, som kallade till matchgenomgång direkt efter framkomsten till hotellet.

– Vi har haft en mycket bra träningsvecka. Vi gjorde ju inte någon höjdarmatch mot Umeå Södra senast och har jobbat mycket med försvarsspelet. Jag hoppas att det håller måttet i morgon och jag har stora förhoppningar inför matchen i morgon.

Sussie Nilsson har varit iväg och spelat med det serbiska landslaget och kom direkt från den matchen till Borlänge i kväll. 

I morgon spelar först damlaget och därefter F19-laget. Båda lagen möter alltså Kvarnsveden. Och därefter sätter sig lagen på bussen igen för den långa vägen tillbaka. Man beräknar att vara hemma i Skellefteå vid fyratiden på söndagsmorgonen. Det är bara att hoppas på att båda lagen har med sig varsina tre poäng tillbaka, vilket väl lär underlätta hemresan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: