sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Vi ska höja nivån”

På söndag spelar Sunnanå sista matchen före sommaruppehållet. Hemma på Norrvalla tar Sunnanå emot Brommapojkarna, som efter halva serien ligger på näst sista plats i tabellen med fem inspelade poäng.

– Brommapojkarna är ett betydligt bättre lag än vad deras tabellposition visar, konstaterar Sunnanås tränare Martti Tikkanen.

När Sunnanå för tre veckor sedan mötte Brommapojkarna borta blev det mållöst och oavgjort. Det blir det förhoppningsvis inte på söndag.

– Jag hoppas att vi kan höja nivån till den som vi hade i anfallsspelet mot Hammarby. Den matchen ser jag som den bästa vi spelat hittills under säsongen, fortsätter Martti.

– Men det krävs att vi inte lockas in i deras tempo eller ger oss i närkamperna. Brommapojkarnas lag är tuffa i sådana situationer. Men vi är mer löpstarka och det gäller för oss att spela vårt spel.

Inför matchen, som börjar klockan 13, är alla tillgängliga förutom Caroline Lohman som dras med en skada i fotleden. Hon har tränat i veckan, men spelar inte på söndag. Frida Sjöberg är krasslig och får börja på bänken. Eyrun Gudmundsdottir löptränar och kommer så småningom att börja träna med boll, men är inte aktuell för spel under den här säsongen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: