sskbloggen

Just another WordPress.com site

Fina minnen ger självförtroende

– Vi har fina minnen av matcherna mot Qbik och vi ser verkligen fram emot matchen, säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen inför söndagens match hemma på Norrvalla mot Karlstadslaget Qbik.

Det var säsongen 2012 som lagen matchade varandra i dåvarande div 1. Sista matchen som lagen spelade ägde rum 12 oktober och då var det kvalmatch till damallsvenskan. Sunnanå vann den matchen med klara 4–0.

– Vi har ett annat lag nu och Qbik har också ett annat lag än då, säger Martti. Vår målsättning är att göra samma resultat som i oktober 2012, men om det blir så återstår att se. Vi är ute efter att göra en bra prestation.

SONY DSC

Senast det begav sig mot Qbik vann Sunnanå med 4–0. Men Martti Tikkanens glädje bestod i att det då var klart att Sunnanå var klar för damallsvenskan. Arkivfoto: Ola Theander

Träningarna under veckan har varit bra och det finns inga skador i laget, förutom långtidsskadade Eyrun Gudmundsdottir.

– Vi har en tunn trupp, men det är kvalitet i den och hård konkurrens om platserna, konstaterar Martti. Alla skulle kunna ingå i startelvan och det är bara små detaljer som avgör vilka som ska spela från start.

För publikens skull vore det bra om vädret blir vackert (Norrvallas läktare vid konstgräsplanen brukar utnyttjas av soldyrkare).

– Men för laget och för spelet som sådant spelar det inte någon roll för oss om solen skiner eller om det snöar, säger Martti.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: