sskbloggen

Just another WordPress.com site

Givande träff

Efter träningen i dag, torsdag, var ett möte inlagt mellan spelarna i A-lagstruppen och damgruppen i klubben. Det blev förhoppningsvis ett givande möte.

 

Spelarna i klubben har under en tid önskat att få träffa såväl styrelsen som damgruppen. Den senare arbetar ju med frågor som berör A-laget och F19-laget. Fem personer från damgruppen, en sjätte kom litet senare, var där när mötet började: Susanne Lohman, Inger Arnesson, Helena Lundmark, Jörgen Holmqvist, Robert Karlsson och Ola Theander. Dessa fick presentera sig och svarade därefter på frågor.

Det var en hel del som avhandlades och det mesta var av intern och praktisk karaktär. Förhoppningsvis fick spelarna svar på en del av sina frågor. Andra frågor aktualiserades, där inte svaren kunde ges på rak arm utan får ges senare. Spelarrådet har ju framfört en del önskemål tidigare och svar på dessa gavs.

Träffen var ett led i klubbens strävan att öka kontaktytorna mellan alla delar av föreningen och förhoppningsvis kommer fler sådana här möten att äga rum. Det finns ju alltid saker som förtjänar att tas upp och ventileras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: