sskbloggen

Just another WordPress.com site

”Det ska bli jätteroligt”

I morgon, lördag, stundar en härlig match på Norrvalla. Då kommer Umeå IK på besök för att möta Sunnanå. 

– Det ska verkligen bli jätteroligt, säger tränare Martti Tikkanen, som med glädje minns cupmatchen mot Umeå för två år sedan – en match som Sunnanå då vann med 5-4.

–Vi har en full trupp och en full bänk, säger Martti. Som dock fortfarande på fredagskvällen inte var säker på hur startelvan kommer att se ut.

Perpetua ”Pepe” Nkwocha tränade inte i dag och det är väl lite osäkert om hon kan spela i morgon. Carina Holmberg dras med besvär i en fot och det har bara blivit värre. Men jag tror nog att hon kan spela. Annika Kukkonen slutligen har varit magsjuk och vi får se hur länge hon orkar.

– Träningarna har sett bra ut under speluppehållet och tjejerna är taggade när det blir derby, fortsätter Martti Tikkanen. Jag hoppas att vi kan orkar hålla tempo hela matchen.

Matchen mot Umeå börjar vid den lite udda tiden 12.30. De 100 första får gratis entré. Förhoppningsvis är det många, många fler som väljer att gå och titta på derbymatchen. Sunnanås trista tabellplaceringen säger ingenting i förväg om hur matchen slutar. Derby är derby och för två år sedan överraskade Sunnanå. Det kan hända igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: