sskbloggen

Just another WordPress.com site

Sunnanå mot världsstjärnor

– Det är bra stämning i truppen. Tjejerna tog förlusten i torsdags på rätt sätt. Det var mycket skratt och skoj trots att vi fastnade sju timmar på Arlanda när vi skulle hem i fredags, säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen.

Matchen mot Ldb FC Malmö i morgon på Norrvalla borde dra mycket publik. I alla fall om Skellefteborna vill se en rad världsstjärnor som spelar i Malmö. Även spelarna i Sunnanå borde kunna koppla av och njuta av detta enda tillfälle att spela mot så goda spelare på hemmaplan.

– Det blir naturligtvis inte någon lätt match för oss, säger Martti. Malmö har ett väldigt starkt lag och det krävs att vi spelar väldigt tight och har ett bra försvarsspel för att vi ska kunna matcha dem.

– Sedan krävs det nog att vi måste ha litet tur också, tillägger han.

Sunnanå stod bra emot när Örebro var på besök i Skellefteå och i den senaste matchen mot Kristianstad kom Sunnanå fram till elva avslut. Med en större effektivitet i avsluten och ett tätare försvarsspel kan Sunnanå bjuda gott motstånd mot ett Malmö som i kraft av sin laguppställning och tabellposition är storfavorit.

– Vi får se hur vi orkar stå emot, säger Martti. Men det är en sporre att det nog inte är många som tror att vi ska ta vår första trepoängare i morgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: