sskbloggen

Just another WordPress.com site

– Vi ska ha kul mot K/Göteborg

– Att möta Kopparberg-Göteborg FC blir en kul utmaning för oss. Och vi kommer att visa att vi också kan spela bra fotboll. Det säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen inför matchen på söndag på Norrvalla.

Sunnanå dras fortfarande med en del skavanker och småskador i spelartruppen. Men det är som det är och ingenting som någon kan göra något åt.

– Vi har ett bra lag och väldigt bra spelare, säger Martti. Vi visade förra söndagen vad vi kan när vi fick oavgjort borta mot Linköping. Nu på söndag tänker vi visa att vi kan spela bra också här hemma på Norrvalla.

– Hur man än vänder och vrider på det, så är det ju inte vi som har någon press på oss. Kopparberg/Göteborg är ett förväntat topplag som i år har spelat i Champions League. Men som hittills i damallsvenskan inte nått de resultat som de nog hoppats på och förväntat sig.

3500903_medium

Martti Tikkanen är optimistisk inför söndagsmatchen. ”Det ska bli kul”, säger han.

– Vi kommer att fightas och spela ett disciplinerat försvarsspel. Samtidigt som vi går ut för att lira fotboll och ha kul. Jämfört med matchen för en vecka sedan, så blir det nu lättare att spela på en bättre plan.

– Vi ska göra vårt bästa, så får vi se hur långt det räcker, säger Martt, som också är glad över att Carina Holmberg nu är med i truppen igen efter sin ljumskskada.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: