sskbloggen

Just another WordPress.com site

Carina vilade mot USA

Carina Holmberg fick inte hoppa in i svenska damlandslagets match mot USA tidigare i dag. Matchen slutade 1–1 (1–0) och därmed är det USA som spelar final i Algarve Cup mot Tyskland på onsdag. Samma dag spelar Sverige mot Norge i en match som avgör vilket lag som ska komma trea.

I matchen om tredje pris kommer förbundskapten Pia Sundhage naturligtvis att matcha det bästa laget från start samtidigt som det förmodligen ges utrymme att låta andra spelare visa upp sig. Ska vi tro att Carina Holmberg får med i startelvan? Jo, det vill vi gärna tro.

Sunnanåspelaren Carys Hawkins är också i Portugal. I dag spelade hennes Wales mot Ungern och fick till ett oavgjort resultat – 1–1. Tyvärr har vi inte fått veta om Carys Hawins spelade eller inte. Det är inte heller klart – eller i varje fall inte publicerat – vilken placeringsmatch som Wales spelar på onsdag.

Efter Algarve Cup väntar en match i Växjö för det svenska damlandslaget. Den spelas 6 april mot Island, som ju Sverige besegrade med 6–1 häromdagen. 1 juni är det generalrepetition inför EM-slutspelet när Sverige möter Norge i Linköping. Förbundskapten Pia Sundhage kommer nu att ytterligare krympa truppen inför EM-äventyret och det återstår att se om Carina Holmberg blir uttagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: