sskbloggen

Just another WordPress.com site

Träning, fotografering och tuff turnering

Det var träning som vanligt för tjejerna i Sunnanå under onsdagen. Ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Efter träningen blev det dock litet annat.

Det var nämligen dags för fotografering av spelarna inför den bilaga som ska ut till hushållen i april inför seriestarten. Vi ska inte avslöja vad fotograferingen gick ut på, men roligt tycktes alla ha det.

Ledarna skulle naturligtvis också fotograferas av den inkallade fotografen Andreas Olofsson som driver Kanonfoto.

SONY DSC

Glada miner och posering av, som det ser ut, alla. Inger Arnesson övervakar. Foto: Ola Theander

Det är inte så lätt att ta bilder som man kanske kan tro. Och fotografen hade ett styvt jobb att få alla att göra som han (och Inger) ville. Ingen får blunda och det går naturligtvis inte an att fem skrattar och inte den sjätte och så vidare, och så vidare.

SONY DSC

Stefan Ekström, Linnea Nilsson Waara, Kurt Öster, Martti Tikkanen, Jörgen Holmqvist och Jimmy Lundberg. Foto: Ola Theander

Kanske blev fotografens bild något åt det här hållet – fast förstås bättre.

Nåväl, arbetet med bilagan fortsätter. Och laget fortsätter med sitt arbete att bädda för en fin säsong.

På lördag väntar en endagsturnering i Finland. Det blir en lång dag för truppen. Väldigt tidig avfärd och lång bussresa till Oulo. Matcherna är knappt en timme långa och klockan 12 är det dags för Sunnanå att möta Pallokissat. KF10 står för motståndet klockan tre och klockan fem är det ONS som möter ett då, gissningsvis ganska tröttkört Sunnanålag.

Därefter hemresa och åter i Skellefteå någon gång mitt i natten till söndagen. Fyra vilodagar därefter är nog efterlängtade av många i laget efter en lång tids hård träning.

Några spelare kommer av olika skäl att missa turneringen. Carina Holmberg åker med svenska damlandslaget till Portugal och i La Manga finns redan Sunnanås nyförvärv Hanna Glas. Hon finns där med U23-landslaget.

I morgon, torsdag, möter det laget England, 2 mars står USA på andra planhalvan och 4 mars är det Norge som är motståndare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: