sskbloggen

Just another WordPress.com site

Carina på andra landslagslägret

Carina Holmberg, Sunnanås effektiva och hårtskjutande mittfältare, har än en gång blivit uttagen till damlandslagets läger på Bosön. Uppenbarligen tycker den nya förbundskaptenen Pia Sundhage att det som hon såg av Carina under det första lägret var så bra att hon vill se mer.

Lägret på Bosön äger rum 12–17 januari och 28 spelare har kallats dit. Spelarna kommer bland annat att få möta herrspelare för att få upp tempot i passningarna och bli bättre på att spela hårdare i försvaret.

Damlandslaget har ett intensivt schema inför EM på hemmaplan i juli. Det som efter lägret på Bosön närmast är aktuellt är ett läger på La Manga 9–14 februari och så Algarve Cup i Portugal 3–14 mars.

Pia Sundhages nyfikenhet på Carina Holmberg kommer, tror och hoppas många Sunnanå-fans, att resultera i att Carina får en plats i EM-truppen. Den höga klassen håller Carina.

Just för tillfället tränar dock inte Carina eftersom hon har ont i en höft, förmodligen till följd av den hårda träningen. Någon fara för deltagande i lägret på Bosön är det dock inte. Det onda är, enligt rapporter, mest en känning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: