sskbloggen

Just another WordPress.com site

P-O:s sista möte i SSK

Under måndagskvällen hade damgruppen i Sunnanå möte. Det är mycket som ska avhandlas efter den lyckosamma säsongen som innebar avancemang till damallsvenskan och det är en intensiv period med mycket jobb som Inger Arnesson, Mikael Wikdahl, Anneli Sundqvist och Gerd Olsson (som har gått i pension) på Sunnanås kansli samt en del ideella krafter gör just nu. Det är väldigt mycket som måste ordnas och läggas grunden till inför nästa säsong.

I ett tidigare inlägg (från klubbfesten i lördags) har vi nämnt att ordföranden i damgruppen, Per-Owen Burström, slutar. Kvällens sammanträde var det sista han basade för. Snart flyttar han och hustru Marianne till Solna för att bland annat komma närmare barnen som bor i huvudstaden.

Per-Owen Burström.

P-O är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna och har så alltid varit. Redan under 1990-talets första hälft var han aktiv i Sunnanå SK som tränare för ungdomslag. Han har också varit domare och illustrerar gärna den teknik som en linjedomare ska ha när han eller hon drar upp flaggan. ”Det ska höras att flaggan dras upp”, säger han.

Han har också varit ordförande för Friluftsfrämjandet i stan under lång tid och under sin tid som anställd i Riksbyggen satt han som Riksbyggens representant i flera bostadsrättsföreningars styrelser.

Det var för ungefär två år sedan som Inger Arnesson rekryterade P-O till ordförande i damgruppen.

P-O är utbildad maskiningenjör och har jobbat både på Scania och Atlas Copco. Men det blev hus och vvs för hela slanten. I Skellefteå kommun har han haft sin anställning i 30 år om man då också räknar åren på Skebo och Polaris, som ju är kommunala bolag. Samt under några år Riksbyggen.

– Jag har ju Sunnanås tröja och den sätter jag på mig när Sunnanå kommer till Stockholmsområdet för att spela mot Tyresö nästa säsong, säger han. Men jag kommer ju att vara här uppe i stugan under hela somrarna också. Jag släpper inte kontakten med bygden.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: