sskbloggen

Just another WordPress.com site

Rapport från Nina

Hej!

Tänkte skicka iväg en liten lägesrapport härifrån Ryssland. Igår hade vi första matchen som spelades på en plan just bredvid hotellet – om man kan kalla detta för hotell.

Vi mötte hur som helst Slovenien och vann med hela 6-0. Jag fick inte spela någonting denna matchen men hoppas på att få lite speltid i de två återstående matcherna, men det får vi vänta och se.

Idag hade vi som satt på bänken fotbollsträning och de som startade matchen hade återhämtning. Vi har väldigt mycket fritid. När vi inte har träning, samling eller äter så får vi göra vad vi vill. Miljön här runt omkring är inte det roligaste och man vågar knappt gå iväg någonstans och kolla. Ingen här kan engelska och dom pratar ryska med oss och tror att vi ska förstå det.

Tidigare i veckan var det väldigt fint väder, med ungefär 25 grader och sol, men igår och idag har det varit rätt molnigt och inte alls lika varmt.

Imorgon är det match mot Azerbajdzjan klockan 13 (kl. 11 svensk tid) och då hoppas jag på att få spela några minuter åtminstone. Men vi får se helt enkelt – det är hård konkurrens här.

/Nina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: