sskbloggen

Just another WordPress.com site

Otursdrabbad Sandra

– Det ser bra ut inför matchen mot Assi i morgon, säger Sunnanås tränare Martti Tikkanen.

Samtidigt erkänner han att det är svårt att veta hur laddade spelarna är inför matchen. Laget har tränat lugnt och stilla i veckan. Fysträningen i tisdags ersattes av bad och simning i Eddahallen och såväl måndagens som dagens (onsdagens) träning var av det lättare slaget.

– Vi har pratat om våra motståndare, säger Martti. Assi har fostrat många bra spelare som gjort sig till respekterade spelare i svensk damfotboll. Och de har i Carolin Karlsson en av norra damettans bästa forward.

– Assi ska absolut inte underskattas och det tror jag inte heller att laget gör.

Sunnanå spelade en träningsmatch mot Assi inför säsongen.

– Då gick vi runt på alla spelare och matchen då hade inga likheter med den som väntar i morgon på Norrvalla. Men – och det är viktigt att säga – vi fick känna på deras stora hjärta och kampvilja. Den finns kvar och den ska vi möta.

Otursdrabbad.

Inför matchen mot Assi är truppen komplett, med undantag av Linnea Nilsson Waara som rehabiliterar sin knäskada, som lyckligtvis inte var så svår som kunnat befaras.

Under onsdagsträningen var Sandra Fält åter i träning. Hon fick ju stanna hemma i söndags när Sunnanå åkte till Uppsala för att möta Sirius därför att hon hade en sträckning i låret. Nu är låret helt OK.

Men på träningen i kväll fick Sandra en hård smäll mot sidan av huvudet. Hon var vid gott mod och humör men såg inte klart på ena ögat. Hon åkte därför till akuten på Skellefteå lasarett där hon i skrivande stund håller på att undersökas.

Beroende på vad läkarna kommer fram till är avgörande om hon är med i morgondagens match.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: